Kanon vecka med JP Racing i Italien

blogEntryTopper

Hemkommen från en kanon testvecka i Italien med JP Racing.
Vi började med 3 dagar på South Garda banan. Första dagen i regn, vilket var nyttigt! Sedan hade vi två dagar med bra väder. Vi hade tur för flera av toppförarna i Italien var också där och testade alla tre dagarna.
Så Viktor körde endast med VEGA-däck som används i Italien, dels för att vi skulle kunna jämföra farten samt som förberedelse för eventuella framtida tävlingar i Italien. När vi började var Viktor ca 0,8 sek efter dom snabbaste, men efter mycket jobb med både körning och chassi var Viktor endast 0,05 sek efter den snabbaste.
Så vi var mycket nöjda och glada!


IMG_1810

Efter South Garda var vi på Adria Raceway. En ny och enormt påkostad anläggning! Eftersom den är ny var där inte lika mycket grepp, men roligt att komma till en ny bana! På Adria körde vi mest motor tester. Fin depåbox hade vi också!

IMG_1832

Sedan bar det av till Castellotto. Även den är mycket rolig bana. Påminner ganska mycket om svenska banor. Blev en hel dag utan motorbyten eller större chassi justeringar. Bara körträning!

IMG_1855

Sista testdagen körde vi på Ala. En riktigt rolig och kuperad bana som Viktor verkligen gillar. Och strålande sol!
Detta var enda dagen vi körde på LeCont däcken som vi ska använda i Sverige. Tror vi hittade bra inställningar och allt fungerade riktigt bra. Hann också testa igenom ett par motorer. Så en perfekt avslutning på veckan!

IMG_1815IMG_1817

Sista dagen tillbringade vi på South Garda och hejade på team kompis Daniel Vebster som gjorde internationell debut på Winter Cupen.

IMG_1859
IMG_1864

Ett STORT TACK till JP Racing/Peter Milell och alla team kompisar som gjorde det till en mycket rolig och lärorik vecka!

IMG_1802IMG_1799