Sammanfattning 2014 års säsong

2014 års säsong var Viktors första i J60. Vi var väl medvetna om att det skulle bli betydligt tuffare än 2013 i Micro klassen. Målsättningen var att kunna vara med och kämpa om top 5 placeringar andra hälften av säsongen. Så man kan väl säga att det gick långt över alla förväntningar.
2:a redan i årets första tävling, Klippan Cup! Även om det var lite kämpigt rent resultat mässigt första hälften av säsongen med många incidenter så fanns i alla fall farten där.
Årets höjdpunkt (och botten napp) var SM i Umeå. Där Viktor var främst i kvalheaten och startade 1:a i förfinalen, som han vann ganska komfortabelt. I finalen ledde han alla varv till det var 3 varv kvar och han blev avputtad och stående….. nära, men så är det ibland. Viktor gjorde i alla fall allt som han kunde.
Efter SM gick det riktigt bra med många pallplatser. Till slut blev Viktor 4:a totalt i SKCC och Klubblaget (Kristianstad Karting Klubb) och Teamlaget (JP Racing) som han ingick i slutade både 2:a totalt i SKCC.
Vi är mycket nöjda med säsongen och ser verkligen fram mot 2015!
Ett stort tack till JP Racing för en härlig support och helt ovärderlig hjälp för både Viktor och mekaniker Micke!! Samt till alla underbara team kompisar i JP Racing!
blogEntryTopper